Voordat ik Synergie Connect oprichtte heb ik vijf jaar lang vorm en inhoud mogen geven aan KPN Zorg (nu: KPN Health) als Senior Generiek Account Manager Zorg. Ik kijk met veel plezier terug op een tijd van pionieren, ervaren en ontdekken.

In 2010 heb ik mijn ‘groene pet’ afgezet en ben ik als ZZPer Synergie Connect gestart. Als onafhankelijke verbinder en consultative seller match ik vraag en aanbod. Dat doe ik compact én integraal voor opdrachtgevers zoals zorginstellingen en leveranciers met focus op zorgtechnologie.

Ik vertaal latente behoeften naar (innovatieve) oplossingen. En omgekeerd. Vaak kunnen dingen Leuker | Slimmer | Makkelijker door de inzet van ict.  Dat begint bij weten hoe het proces er uitziet en waar welke zorgtechnologie hierbij ondersteunend kan zijn.

Ter illustratie ‘persoonsalarmering’ als voorbeeld. De klassieke rood/witte knop om de hals (die alleen in/om het huis werkt), een variant in vorm van een horloge met GPS (werkt binnen én buiten) of toch liever alleen een GPS tracker voor de dementerende vader? Oftewel; kijk goed naar de vraag achter de vraag en de impact..

Kernactiviteiten:

  • Expertise + netwerk Gezondheidszorg laten renderen voor opdrachtgevers.
  • Het in de markt zetten van proposities + optimaliseren product/markt fit.
  • Ontwikkelen en uitvoeren sales strategie en ‘go to market’
  • Het sourcen, aanstellen en managen van partners (o.a. distributie, verkoop, support etc)
  • Innovaties versnellen met integrale benadering; van USPs/stakeholder via businesscase en mogelijke additionele financieringsmogelijkheden naar realisatie en borging.

Sinds 2010 projecten voor diverse leveranciers (o.a. Boomerweb, Zembro & IQmessenger) en bij diverse Zorginstellingen.

Ik heb de afgelopen 15 jaar als professional veel geleerd. Met name over de Zorg en haar cultuur, financiering en stakeholders. Ik heb me gespecialiseerd in de mogelijkheden van Zorg ICT en Ehealth. Met name hoe innovatieve zorgtechnologie (zoals mobiele persoonsalarmering, PGOs en slimme sloten) voor stakeholders een wereld van verschil kan maken.

Als mantelzorger heb ik ervaren wat de meerwaarde van ZorgICT, Ehealth en Zorgtechnologie kan zijn. Het verbonden met elkaar blijven al dan niet ‘op afstand’ is voor alle betrokkenen in de keten van patiënt – familie – zorg cruciaal gebleken.

Ik zet graag mijn kennis, expertise en netwerk in om uw ambities met mogelijkheden te verbinden!

Neem gerust vrijblijvend contact met mij op!